About

Hei på deg! Hyggelig at du har tatt turen innom bloggen min! Har du tanker om det jeg skriver om, eller bare ønsker å legge igjen litt feedback, så er du hjertelig velkommen til å gjøre det!

Jeg skriver om stort og smått, for det er som regel alltid noe som surrer rundt i mitt hode, alt fra hverdagslige situasjoner til verdens urett. Jeg har selvfølgelig ingen fasitsvar på verdens problemer, eller alle andre spørsmål her i livet, men det er nå en gang sånn at jeg liker å gruble litt.

I 2009 reiste jeg fra Norge til Pakistan på oppdrag for Leger uten grenser, og der møtte jeg en franskmann i samme ærend. Enden på visa ble at jeg flyttet til Frankrike, og nå er vi gift og har to små gutter.

For tiden jobber jeg med å etablere meg som frilans journalist, og lykkes jeg med det, er det en gammel drøm som går i oppfyllelse. Jeg kan bare si at den som intet våger, intet vinner, så nå har jeg hoppet i det med begge beina. Wish me luck!

Å bo i utlandet kan sette små hverdagsligheter i et nytt perspektiv, både på godt og vondt, og noen av disse opplevelsene vil du sikkert lese om her. Ellers er mitt ønske at bloggen skal inneholde både humor og alvor, begge må til for å få balanse i livet, det synes nå i alle fall jeg.

Blir du inspirert eller irritert over det jeg skriver? Ja, da legger du gjerne igjen en kommentar! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s