Vær litt kompis

Dagens oppfordring: Vær litt kompis du også 😀
God helg og god påske 😀

C'est la vie!

Vær litt kompis

“Tenk om vi hadde et Norge fullt av kompiser? Fem millioner mennesker som tar deg godt imot og ønsker at du skal ha det bra? Det er vår visjon for denne kampanjen. Vi ønsker et inkluderende Norge. Mange unge flyktninger har nå flyttet til Norge helt alene. Alle mennesker ønsker å bli inkludert og bli med i felleskapet. Vi ønsker at akkurat du skal hjelpe til med dette.”

Gjennom «Vær litt kompis»-kampanjen ønsker Røde Kors Ungdom å bidra til at mennesker skal ha en vennlig innstilling til flyktninger.  Fokuset er på inkludering av flyktninger, men målet er å oppnå et inkluderende samfunn for alle.

Dette er et kjempebra initiativ av Røde Kors ungdom! Som jeg har skrevet om flere ganger her inne på bloggen, så tør jeg påstå at vennskap er den mest magiske ingrediensen i integreringsprosessens berg og dalbane. Det var det som til syvende og sist gjorde at…

View original post 105 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s