Tøff i pysjamas?

Eller tøff med frakk?

Noen dager står jeg opp og føler meg profffull av energi og pågangsmot. Det spiller ingen rolle hva jeg haler ut av klesskapet, for ingenting kan få meg til å føle meg på bånn en sånn dag. Det er jo ikke innpakningen som teller allikevel, men innholdet må vite. Og innholdet, det er av prima kvalitet! Jeg smiler til verden, uansett om den smiler tilbake eller ei. Dagen er toppers, enten det er sol eller regn.

Jeg er tøff i pysjamas, og jeg er tøff med frakk.

Noen dager haler jeg meg ut av senga og føler meg som et villfaren pinnsvin som bare vil krype inn i hulen sin igjen. Det spiller ingen rolle hva jeg haler ut av klesskapet, for uansett hva jeg dekker kroppen med, så føles det feil, feil, feil. Ballkjole og tiara, eller jeans og sliten genser. Same shit. Jeg føler helst for å bli under dyna uansett. Jeg smyger meg rundt, og om verden smiler til meg blir jeg overrasket, for jeg trodde jeg hadde usynlighetskappen min på. Sol fra skyfri himmel eller regn, det spiller ingen rolle, jeg legger knapt merke til det. I hodet mitt er det uansett tett tåke.

Jeg er ikke tøff i pysjamas, og heller ikke tøff med frakk.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s