Drømmereisen

– og verdens beste reisebyrå

Jeg kjenner at jeg trenger å reise bort litt av og til. Besøke nye steder, gå i nye gater, se nye landskap. Det er bare det at det ikke alltid er så lett å bare hive seg på et fly og lande et sted på andre siden av verden. Tross alt har jeg et hverdagslivs som skal og må leves. En gang i tiden kunne jeg nok ta en liten avstikker på impuls, men det er ikke like lett med to små i huset.

Da er det godt det finnes et eget reisebyrå i mitt hus! Her kan jeg når som helst stikke innom, og jeg finner alltid et passende sted jeg har lyst til å reise.

Reisebyrået er ganske enkelt bokhylla mi. Der finnes bøker som tar meg verden rundt, Chile, Cuba, Kina, Pakistan, Afghanistan, India, Australia, Italia, Frankrike, Norge, Somalia, Tsjetsjenia eller et annet sted. Det er bare å velge hvor jeg vil at reisen skal gå. Her er kjærlighet, slemme forbrytere, og familier som inviterer meg inn i sitt hus. Alt jeg trenger å gjøre er å plukke en bok fra hylla, krølle meg opp i sofaen og forsvinne inn i en ny verden.

I en hverdag med to små blir det jo ofte til at reisen deles opp i mange kortere og lengre besøk, men det gjør ingenting. Jeg får mitt lille pusterom og jeg får nye impulser. Jeg får se og lære om nye steder, og treffe nye mennesker. Hvilken herlig luksus å kunne stikke av slik, (nesten) akkurat når jeg vil!

PS! En av mine siste turer var til et lite fiskevær på Helgelandskysten. Det var en fantastisk opplevelse! Anbefales på det varmeste 🙂

20141120_100149

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s